onsdag den 11. maj 2011

Kylling med ahornsirup og bacon

To gode opskrifter sat sammen til én. Rigtig gode til madpakken næste dag!
Kylling marineret i ahornsirup med bacon:

kyllinge underlår
1 skive bacon per lår

Marinade (stor portion):
250 ml æblejuice
60 ml ahornsirup
30 ml olie
30 ml soya
1 halveret kanelstang
6 fed hvidløg med skal

Læg kødet i en stor frysepose eller skål. Tilsæt alle ingredienser til marinaden. Lad det trække 1-2 dage i køleskabet.
Tænd ovnen på 200 grader. Lad kyllingen dryppe af. Vikl en skive bacon om hvert lår. Lægges på bagepapir i en bradepande. Bages ca. 1 time.
Kom alufolie om "håndtaget" så er det nemt at spise dem - også for børnene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...