torsdag den 14. april 2011

Pølsehorn

Jeg har bagt minipølsehorn til børnenes børnehave. De skal holde påskefrokost i morgen. Jeg har lavet 48 små kyllinge-cocktail-pølse-horn (dobbelt portion dej). Jeg har brugt den her opskrift sammen med børnene tidligere.

Pølsehorn:
16 stk.

35 g oliemargarine
1 dl lunkent vand
25 g gær
½ tsk. salt
ca. 200 g hvedemel
16 stk. cocktailpølser

mælk eller æg til pensling.

1. smuldr gæren i det lune vand og rør rundt. Tilsæt oliemargarinen.
2. tilsæt salt og mel. Brug kun nok mel til at dejen slipper skålen.
3. ælt dejen og del den til to kugler.
4. lad dejen hvile tildækket i 5 minutter.
5. rul med en kagerulle hver kugle til en cirkel med en diameter på ca. 30 cm.
6. del hver cirkel i 8 dele.
7. læg en pølse på den korte side af trekanten.
8. rul dejen om pølsen og læg hornet med spidsen nederst på en bageplade med bagepapir.
9. tænd ovnen på 200 grader.
10. dæk hornene med et klæde og lad dem hæve ca. 20 minutter.
11. pensl hornene med sammenpisket æg eller mælk.
12. hornene bages ca. 20 min.
13. hornene afkøles på en bagerist.

Velegnet til frysning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...