fredag den 15. april 2011

Key Lime Pie

Den her opskrift er så nem! Og resultatet er godt hver gang..


Key Lime Pie:

300 g digestive kiks
100 g flydende margarine
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kanel
400 g kondenseret mælk
4 st. pasteuriserede æggeblommer
1 dl limejuice
Bland kiks, margarine, vanilje og kanel i en foodprocessor. Tryk dejen ud i en springform og bag ved 200° i 5 minutter. Lad den køle af. Rør (ikke pisk) den kondenserede mælk, æggeblommer og limejuice sammen. Hæld cremen på den afkølede bund. Lad den stå i køleskabet i mindst 4 timer.
Kondenseret mælk købes på dåse og fås bl.a. i Føtex.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...